Τι είναι η υιοθεσία;

Η συμβολική υιοθεσία είναι μια πρακτική κίνηση στήριξης του έργου της Δράσης.

Με το ποσό των 50 ευρώ αναλαμβάνετε μέρος των εξόδων για τη διατροφή και τη φαρμακευτική αγωγή ενός ζώου για ένα έτος ή μέχρι την επανένταξή του στη φύση, σε περίπτωση που αυτή συμβεί πιο σύντομα.

Η υιοθεσία μπορεί να γίνει από ένα άτομο ή από μία ομάδα (για παράδειγμα μια σχολική τάξη).

Θα λάβετε ένα έντυπο πιστοποιητικό υιοθεσίας με τη φωτογραφία του και θα μπορείτε φυσικά να ενημερώνεστε για την πορεία της υγείας τους με τακτική επικοινωνία.

Επίσης, αν το ζώο γίνει καλά και μπορούμε να το επανεντάξουμε στο φυσικό του περιβάλλον θα ενημερωθείτε ώστε να παραβρεθείτε στην απελευθέρωσή του. 

Αν και μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά το ζώο που υιοθετήσατε, εντούτοις βοηθάτε να γίνει καλά και να επανενταχθεί γρήγορα στο φυσικό του περιβάλλον. Πολλοί συχνά μας ζητάνε να υιοθετήσουν ένα ζώο και να το πάρουν στο σπίτι τους. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται, είναι παράνομο. Η υιοθεσία είναι πράξη συμβολική και ως στόχο έχει αφενός την κάλυψη μέρους των εξόδων νοσηλείας του προς υιοθεσία ζώου και αφετέρου στην ενεργή συμμετοχή του θετού γονέα στην προστασία της άγριας ζωής του τόπου μας.

Η υιοθεσία μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ καλό δώρο προς παιδιά συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίησή τους και ενδυναμώνοντας το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και τα ζώα.

Πως βοηθάω με μια υιοθεσία;

Η Δράση στηρίζεται οικονομικά μόνο στις συνδρομές των μελών της και στις δωρεές των φίλων της. Υιοθετώντας συμβολικά ένα ζώο, συμμετέχετε πρακτικά στην περίθαλψη και την φροντίδα του ζώου για όλο το διάστημα που αυτό βρίσκεται κοντά μας. Με τα ποσό της υιοθεσίας συμβάλλετε στην αγορά τροφής και φαρμάκων για το συγκεκριμένο ζώο αλλά και τα άλλα του είδους του. 

Στην ουσία βοηθάτε τη Δράση σε όλα τα πεδία της:

  • Περίθαλψη και φροντίδα ακόμα περισσότερων ζώων. 
  • Δράσεις περιβαλλοντικής ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.
  • Συλλογή ιατρικών πληροφοριών για τις ζωοανθρωπονοσους.

Πως γίνεται;

  • Στείλτε μας τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο, email)* και το ζώο που επιλέγετε για υιοθεσία στο mail της Δράσης (mail παπάκι drasi-agriazoi τελεία gr).
  • Καταθέστε το ποσό.
  • Ενημερώστε μας για την κατάθεση τηλεφωνικά (6979 914852) ή με mail (mail παπάκι drasi-agriazoi τελεία gr).

Κάθε υιοθεσία ζώου κοστίζει 50 ευρώ το χρόνο, με εξαίρεση συγκεκριμένα ζώα που το κόστος περίθαλψης και επανένταξης είναι πολλαπλάσιο των υπολοίπων ζώων. Σε μια τέτοια περίπτωση θα σας ενημερώνουμε σχετικά.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τραπεζική κατάθεση, με ταχυδρομική επιταγή, ή μέσω Paypal.
Σε όλες τις περιπτώσεις θα λάβετε απόδειξη και σε λίγες μέρες θα λάβετε το πιστοποιητικό υιοθεσίας. 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Πειραιώς:

Αρ.Λογαριασμού: 5211049919564
ΙΒΑΝ: GR55 0172 2110 0052 1104 9919 564

Μέσω PaypalΖώα για υιοθεσία

 

Ανάδοχοι Γονείς:

  Τα Τμήματα 3C/A και 3D/A του Κολλεγίου Ανατόλια υιοθέτησαν δύο νεοσσούς Βραχοκιρκίνεζα που έπεσαν από τη φωλιά τους, αρχές Ιουνίου 2018
Φλαμίγκο Οι κ. Αλεξάνδρα Μ.,  Ιωάννης Ν. και Ευτυχία Π. υιοθέτησαν ένα από τα άρρωστα Φλαμίγκο που παραλάβαμε το φετινό χειμώνα.
Σκαντζόχοιρος Οι Ορφέας και Ιάσων Μ. γίναν θετοί γονείς ενός Σκαντζόχοιρου τον οποίο παραλάβαμε τραυματισμένο τον Οκτώβριο του 2016.
Βραχοκιρκίνεζο Η κ. Χριστίνα Γ. υιοθέτησε ένα τραυματισμένο Βραχοκιρκίνεζο το οποίο παραλάβαμε για υιοθεσία το Σεπτέμβριο του 2016.
Βραχοκιρκίνεζο Η Ε Τάξη του 5ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας υιοθέτησε ένα Βραχοκιρκίνεζο που παραλάβαμε τραυματισμένο στις 22 Οκτωβρίου 2016.
Πελαργός Η Σοφία Δ. υιοθέτησε τον Πελαργό με κωδικό 1030/2016 τον οποίο παραλάβαμε μωρό από τα Λαγυνά Έβρου.
Ο Δημήτρης Κ. υιοθέτησε το μωρό σκιουράκι που βρέθηκε ορφανό σε άσχημη κατάσταση στη Σιθωνία Χαλκιδικής στις 1 Ιουλίου 2016.
Φλαμίγκο Το 17ο Νηπιαγωγείο Ευόσμου υιοθέτησε ένα Φλαμίγκο το οποίο βρέθηκε τραυματισμένο στις 8 Ιανουαρίου 2016 στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και εισήχθη για νοσηλεία στη Δράση για την άγρια ζωή.
Μαυροκέφαλος Γλάρος Η κ. Γιάννα Β. υιοθέτησε το Μαυροκέφαλο Γλάρο που μας έστειλε για νοσηλεία απ' το Δασύλλιο Πρίνου της Θάσου, στις 13 Ιανουαρίου 2016.
Σκαντζόχοιρος Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Lexicon Μπότσαρη, υιοθέτησε το Σκαντζόχοιρο που εισήχθη για νοσηλεία από το Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, με κωδικό εισαγωγής 1414/2015.
Αγριόγατα Ο κ. Παναγιώτης Α. και η κ. Δέσποινα Μ. υιοθέτησαν την Αγριόγατα που εισήχθη για νοσηλεία απ' τον Επτάλοφο Κιλκίς, με κωδικό εισαγωγής 447/2015.
Νανόμπουφος Η κ. Σοφία Δ. υιοθέτησε το Νανόμπουφο που εισήχθη για νοσηλεία από τον Άγιο Μάμα Χαλκιδικής, με κωδικό εισαγωγής 215/2015.
Γερακίνα Η κ. Βασιλική Π. υιοθέτησε τη Γερακίνα που εισήχθη για νοσηλεία από το Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, με κωδικό εισαγωγής 28/2015, καλύπτοντας μέρος από τα έξοδα για τη νοσηλεία της

*

Σημείωση για τα Προσωπικά Δεδομένα

Τα στοιχεία που θα συλλεχθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας μεταξύ της Δράσης και εσάς για τον σκοπό της υιοθεσίας και μόνο.

Στα στοιχεία αυτά έχουν πρόσβαση μόνο οι υπεύθυνοι της Δράσης για τις υιοθεσίες. Δεν πρόκειται να δοθούν ποτέ σε τρίτους.

Οποιαδήποτε στιγμή θέλετε μπορείτε να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αλλαγή, διαγραφή ή προσωρινή μη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων στέλνοντας ένα σχετικό μήνυμα στο mail της Δράσης (mail παπάκι drasi-agriazoi τελεία gr).

Σε περίπτωση που στείλετε mail με τα παραπάνω προσωπικά σας στοιχεία για υιοθεσία θεωρείται ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων.

Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία.

YouBeHero

Ημερολόγιο 2024

Ενημερωθείτε - Διαδώστε - Συμμετέχετε

Καταπληκτικό Ημερολόγιο 2024 με φωτογραφίες από τα ζώα κατά τη διάρκεια της περίθαλψη τους.

Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας Quentin, Agathe, Eglantine και Laetitia που φωτογράφησαν τα ζώα και την γραφίστρια Χριστίνα Μουδέλη για την επιμέλεια του ημερολόγιου.

Ευχαριστούμε επίσης τον εκδοτικό οργανισμό ΚΕΘΕΑ "Σχήμα και χρώμα" για την άμεση εξυπηρέτηση τους.

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε με μήνυμα στη fb σελίδα μας.

Πού θα μας βρείτε...

Google map: https://goo.gl/maps/N1SRq7wK2zz

Βρισκόμαστε στον κάθετο δρόμο στον παράδρομο της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών (9ο χλμ) στο ύψος της Mercedes ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ. Στον κάθετο αυτόν δρόμο είμαστε 1 χλμ προς τη θάλασσα πίσω από το εργοστάσιο παπουτσιών ''ΖΑΚ''.

Ακολουθήστε αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μας βρείτε...

 

Χρησιμοποιώ τσάντες από τη Δράση...

Βγάζουμε τις πλαστικές σακούλες από τη ζωή μας και...κάνουμε τις δουλειές μας με πάνινες τσάντες της Δράσης!

 

Υποστηρικτές

GTranslate

Δράση σε Video

Δράση σε Video

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Δράση σε Ντοκυμαντερ

Αναμνηστικά από τη Δράση

Καθημερινές Ιστορίες

Καθημερινές Ιστορίες